Гергана Георгиева се засегна: Не ме сравнявайте с Николета!

Гергана Георгиева се засегна: Не ме сравнявайте с Николета!
5 (100%) 2 votes

Гергана Георгиева е сочена за копие на Николета Лозанова, тя се сърди

Гергана Георгиева смята, че се различава от стереотипа за футболните половинки

Гергана Георгиева се засегна от сравненията с Николета Лозанова. В последните седмици младата госпожица е истински хит в онлайн пространството заради поразителната си прилика с водещата на Папараци. Двете имат идентични прически, ползват подобен грим и позират по сходен начин пред камерите.

Гергана Георгиева не иска да я сравняват с Николета Лозанова

Гергана Георгиева не иска да я сравняват с Николета Лозанова

И докато за повечето млади момичета сравнението с Николета е комплимент, за Гергана това не е така. Напротив. Георгиева изригна, че намира тези сравнения за обидни, тъй като се различавала страшно много от Лозанова. И въобще от наложения стереотип за футболна половинка.

Гергана има връзка с младежкия национал Страхил Попов, с когото наскоро се премести да живее в Истанбул, от където е клубния му отбор. За него хубавицата твърди, че е изключително ерудиран, чете много книги и знае перфектно два чужди езика като в момента е амбициран да научи и турски.

Гергана с гаджето си Страхил Попов

Гергана с гаджето си Страхил Попов

Самата тя пък няма никакво желание медиите да се занимават с нея, а иска да се концентрира само върху създаването на семейство с любимия си. Точно заради това Гергана се дразни от повишеното внимание към нея, провокирано от приликата й с Николета Лозанова.

„Николета е сред най-красивите българки, но сравненията между мен и нея са безумни. Може и да ви е странно, но има момичета, които не искат да са в светлините на прожекторите и искат да водят тих, спокоен живот“, категорична е младата госпожица в интервю за front.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар