Цирк! Забравената Гентиана Халити нападна момиче, имала татус като нейния: Тъпа п..ка, без идеи! (Вижте как се излага)

Гентиана Халити напомни за себе си по доста грозен начин

Някоя си Мими Иванова от Монтана падна жертва на плеймейтката Гентиана Халити. И то за бик! Не жив, а бик-татус, кацнал между гърдите и на двете. Явно Гентиана си е въобразила, че картинката е нейна запазена марка и не иска да я вижда на същото място между нечии чужди гърди.

Силиконката яростно защити правото си на собственост върху не особено естетически издържаното мастилено животно с думите:

„Уморявам се жестоко от тъпи пут*ки, без идеи. Точно тази татус го е нямала нито една жена преди мен. Не и там. Вече виждам третa“, изля гнева си Гентиана, след което изтри поста си.

Ошашавената гърла от Монтана в потрес споделя с приятелите си в социалните мрежи подробности за атаката от страна на агресивната Хаити.

Гентиана Халити„Мис Плеймейт Гентиана Халити от два дни ме обижда за таус, който имаме и двете“.

За разлика от плеймейтката, адашката на соц. певицата Мими Иванова, залага на естествена визия, дори набляга на това в пост в страницата си във Фейсбук, където пише:

„За мен лично красивата жена в днешно време е тази истинската, достойната, уверената, самостоятелната и най-вече тази запазила естествената си красота…тази, която не се нуждае от каквито и да било хирургични намеси, за да подчертае това. Достатъчна й е нейната усмивка, характер, държание и възпитание..“.

Дали това не са камъни в двора на Гентиана, която вече е загубила първообраза си от пластични корекции, питат потребителите в мрежите. Не е ясно дали двете момичета не са в съюз, за да се рекламират взаимно и да трупат рейтинг, знаейки, че най-добре продава скандалът, предават от Hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.