Цирк! Забравената Гентиана Халити нападна момиче, имала татус като нейния: Тъпа п..ка, без идеи! (Вижте как се излага)

Гласувайте за статията

Гентиана Халити напомни за себе си по доста грозен начин

Някоя си Мими Иванова от Монтана падна жертва на плеймейтката Гентиана Халити. И то за бик! Не жив, а бик-татус, кацнал между гърдите и на двете. Явно Гентиана си е въобразила, че картинката е нейна запазена марка и не иска да я вижда на същото място между нечии чужди гърди.

Силиконката яростно защити правото си на собственост върху не особено естетически издържаното мастилено животно с думите:

„Уморявам се жестоко от тъпи пут*ки, без идеи. Точно тази татус го е нямала нито една жена преди мен. Не и там. Вече виждам третa“, изля гнева си Гентиана, след което изтри поста си.

Ошашавената гърла от Монтана в потрес споделя с приятелите си в социалните мрежи подробности за атаката от страна на агресивната Хаити.

Гентиана Халити„Мис Плеймейт Гентиана Халити от два дни ме обижда за таус, който имаме и двете“.

За разлика от плеймейтката, адашката на соц. певицата Мими Иванова, залага на естествена визия, дори набляга на това в пост в страницата си във Фейсбук, където пише:

„За мен лично красивата жена в днешно време е тази истинската, достойната, уверената, самостоятелната и най-вече тази запазила естествената си красота…тази, която не се нуждае от каквито и да било хирургични намеси, за да подчертае това. Достатъчна й е нейната усмивка, характер, държание и възпитание..“.

Дали това не са камъни в двора на Гентиана, която вече е загубила първообраза си от пластични корекции, питат потребителите в мрежите. Не е ясно дали двете момичета не са в съюз, за да се рекламират взаимно и да трупат рейтинг, знаейки, че най-добре продава скандалът, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар