Гентиана Халити бременна, заплашва гаджето във Фейсбук (Снимки)

Гентиана Халити бременна, заплашва гаджето във Фейсбук (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Гентиана Халити бременна, таткото: Не е от мен, върви при боксьорчетата си

Гентиана Халити заплашва гаджето си във Фейсбук

Гентиана Халити бременна! Плеймейтката сама показа бременното си коремче във Фейсбук, но това, което повече развълнува онлайн приятелите й се оказаха отношенията й с бъдещия татко на детето. Който очевидно се съмнява, че е от него. Това си личи повече от ясно от чата помежду им, който Гентиана сметна за нужно да направи публично достояние.

Гентиана Халити бременна

Гентиана Халити бременна

В разговора им набеденият от нея за татко на детето модел Михаил Мусов категорично твърди, че няма как бебето да е от него, тъй като той внимава много. И в прав текст обвинява моделката, че освен с него си е лягала и с разни боксьори и ММА бойци и някой от тях е направил белята. Отношението му определено вбесява Халити, която започва да го заплашва, че може да стигне много далеч, ако продължава да я дразни.

Тъй като не била някоя от неговите парцалани. Моделката директно се кани да се изсипе в дома на гаджето си заедно с куфарите си, за да разговаря не само с него, но и с майка му. Скрийншотът на чата между двамата е придружен с краткото й послание към таткото, че е мишок, видяха от hotarena.net.

С това обаче циркът далеч не свършва. За да няма никакви съмнения, че е бременна, Гентиана Халити публикува и своя разголена снимка, на която наедрялото й коремче ясно се вижда. Естествено, и този кадър беше придружен със съответното гневно послание към Михаил, а именно, да спре да й затваря телефона и най-накрая да я запознае с родителите си.

До момента самият татко не е реагирал по никакъв начин. Единствено в профила си е коментирал, че цялата тази история с бащинството го съмнява твърде много.

gentiana bremenna1

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар