Гена Трайкова се превърна в Барби! (Вижте как блести с нов имидж)

Гласувайте за статията

Гена Трайкова стана жива кукла Барби, просто е неузнаваема

В жива кукла Барби се превърна Гена Трайкова. Би Ти Ви вече имат истинско реално олицетворение на най-известната кукла в света, в своя нюз рум. Бившата тв водеща и продуцентка на новините Гена Трайкова, блесна с новата визия на партито по случай старта на новия сезон.

Чаровната ексводеща е блондинка открай време, но с подобна атрактивна визия не я бяхме виждали досега. Не са малко и онези, които възторжено коментират, че тя изглежда по-добре от всякога.

„Направо е ослепителна!“, „Тази романтична визия страшно ти отива“, „Изключителна си“, гласят коментари в мрежата, по адрес на журналистката, пише HotArena.

Самата Гена Трайкова никога не се е опитвала да пробие с външен вид, но това не попречи на ценителите на женската красота, да оценят промяната в нея. „Не само умна и сериозна жена, но и красива. Наистина изглежда впечатляващо“.

Сравненията с кукла Барби не закъсняха, а гримьорът на звездите Цецо Андреев, който е един от виновниците за преобразената журналистка, получи куп комплименти за визията й.

„Магьосник! Неузнаваема е“, „Прекрасна“, „Невероятна промяна“, коментират те.

Самата Гена Трайкова бе подбрала бежова рокля с принтове и семпли диамантени обеци, които й стояха изключително добре. С атрактивен грим и романтична прическа, водещата спокойно може да си съперничи с някоя европейска принцеса по време на бал — толкова добре изглеждаше, коментират още потребителки в мрежата.

 

За съжаление на мнозина, Гена Трайкова от доста време стои далеч от светлините на прожекторите и подобни нейни изяви са рядкост. Бившата репортерка и тв водеща е продуцент на новините и избягва да привлича внимание върху себе си.

Гена Трайкова се превърна в жива кукла Барби за парти на Би Ти Ви

Гена Трайкова се превърна в жива кукла Барби за парти на Би Ти Ви

Въпреки че с новата си визия на Барби просто няма как да остане незабелязана. И изглежда наистина съвършено.

Гена Трайкова се превърна в жива кукла Барби за парти на Би Ти Ви

Гримьорът Цецо Андреев и екипът му сътвориха чудеса за чаровната продуцентка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар