Гаф! Хюрем султан лъсна по бельо на фестивала в Кан (Снимки)

Гласувайте за статията

Гаф! Хюрем султан лъсна по бельо на фестивала в Кан

Хюрем султан лъсна по бельо на фестивала в Кан. Актрисата Мерием Узерли предизвика истински фурор на червения килим със сребристата си рокля. Красавицата се появи в ефектен дантелен тоалет, който обаче разкриваше повече от предвиденото.

Мерием, която е редовен гост на фестивала в Кан и всяка година е една от звездите на събитието, този път бе поканена направо на откриването. Появата й определено предизвика изключителен фурор, но също така и усмивки сред почитателите й.

Роклята, която бе дело на известна модна къща, придаваше изключително романтичен и елегантен стил на актрисата. В същото време обаче, нейни почитатели с възторг коментираха, че май се е поувлякла. Повод за последните твърдения бе, че докато позира в гръб, тя реши да разпери полите на роклята, за да подчертае кройката. На силните светлини на прожекторите обаче ясно се видя, че освен това красавицата носи изключително оскъдно бельо. И е само по танги.

Така фотографите имаха възможност да се насладят на наистина изваяното тяло на актрисата, а също така и одобрително да я освиркат. Самата тя видимо не се смути от факта, че е показала повече от планираното, а вместо това се наслади на овациите.

Гаф с роклята на Мерием Узерли на фестивала в Кан сн. Инстаграм

Гаф с роклята на Мерием Узерли на фестивала в Кан сн. Инстаграм

Мерием Узерли живее в Германия, след като преживя нервен срив по време на снимките на „Великолепния век“ преди години. Актрисата обаче редовно отскача и до Турция, където взима участие в различни турски продукции и се снима в реклами. Освен това красавицата е канена да играе и в други европейски продукции. Пресата с интерес следи медийните й изяви, тъй като, за разлика от повечето си колежки, тя има доста остър език и не си мълчи. А когато иска да изкаже мнение по някой въпрос, определено не оставя на друг последната дума. Както се случи и на фестивала в Кан, преди два дни, когато остави присъстващите без думи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар