Гаф! Анджелина Джоли се пусна без бельо на вечеря с децата (Фото на издънката)

Гаф! Анджелина Джоли се пусна без бельо на вечеря с децата (Фото на издънката)
3.11 (62.22%) 9 votes

Актрисата с нова модна издънка, изложи се пред шестте си деца

Анджелина Джоли посвети вечер на шестте си деца като ги заведе на вечеря в Малибу докато баща им Брад Пит е на почивка във Франция с новата си изгора.

Като грижовна майка актрисата събра наследниците си и заедно посетиха най-известното заведениеза храна  Nobu.

Този път холивудската звезда заряза любимия си черен цвят и се облече в блестяща рокля в телесен нюанс. Като я комбинира с чехли с малки токчета в същия цвят, предават от spletnik.ru.

Анджелина Джоли се издъни пред шестте си деца, пусна се без бельо
Снимка: Легион медия

Направи впечатление обаче, че Анджелина Джоли бе без бельо под тоалета си. Липсваше сутиен и гърдите й се полюшваха свободно под леката материя. Може би за 18-годишно момиче тази рокля и липсата на бельо би бил добър избор и девойката би изглеждала пламенно.

Но за улегнала 44-годишна жена не е точното попадение, особено в компанията на собствените й деца. И този златист цвят някак подчертаваше бледността на актрисата. А самата рокля висеше грозно в талията , тъй като очевидно Джоли е много слаба, няма оформени бедра и извивките й не са заоблени, а си личат само стърчащите й кости.

В същото време лицето й бе покрито със защитна маска в черно, която бе твърде контрастна и не пасваше на целия й тоалет.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар