Гардовете на Коцето скочиха на Кобрата след скандалния инцидент

Гласувайте за статията

Гардовете на Коцето скочиха нагло на Кобрата, за да си спасят кожите го обвиниха в евтин пиар

След побоя в заведението на Коцето гардовете му нагло лъжат. Притиснати в ъгъла, че са допуснали подобен инцидент те обвиниха Кубрат Пулев, че си прави пиар.

Както е известно в дискотека Plazza на Коцето след жесток побой пострада момче на 23 години. Кирил Тодоров изпадна в тежка кома след инцидента. Охранителите се помъчиха да скрият истината и твърдят, че не са го докосвали, а дори са му спасили живота.

Според очевидци Кубрат Пулев случайно е бил в близост до дискотеката и сам е извадил езика на пострадалия младеж. Само, че горилите на Коцето си приписват това действие за тяхно.

Скандалното обвинение на Plazza срещу Кобрата

Скандалното обвинение на Plazza срещу Кобрата, което бе изтрито

Потребителите в мрежата изригнаха срещу различните версии на двете страни. Една дама директно зададе въпрос как охранителите са спасили момчето, след като свидетелите твърдят, че Кобрата се е намесил и му е спасил живота, пише Hotarena.net.

Наглеците от заведението публикуваха отговор, който си е истинска лъжа. Те твърдят, че именно гардовете са оказали помощ, а не Кубрат. Най-почитаният ни и световно известен боксьор си бил направил пиар.

„Да вярваме ли на това?”,  питат се потресените фенове на Кобрата. „Такъв известен мъж да си прави реклама от трагедията на едно момче борещо се за живот е немислимо”, смятат те.

Фактът, че от дискотеката са допуснали да се появи тази информация говори, че Коцето е дал съгласието си да тиражират версията.  Със сигурност топлите отношения между Константин и  Кубрат Пулев ще охладнеят след този скандален инцидент.

Кобрата бе предизвикан да обяви на официалната си страница във Фейсбук истината за случая. Пулев потвърди, че е спасил пострадалия младеж, но не иска да си прави реклама. Боксьорът отправи социални послания с надеждата най-сетне да престанат да се случват такива нелепи инциденти, при които загиват деца.

Постът на Кубрат Пулев

Постът на Кубрат Пулев

От Plazza  реагираха светкавично. За минути изтриха обвиненията срещу Кобрата в социалната мрежа. Но си навлякоха гнева на феновете, които изригнаха срещу дискотеката.

Очевидци потвърдиха, че момчето е ударено от охранителите на Коцето и те не са се справили със ситуацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар