Галя от „София ден и нощ“ показа уникално тяло в Черна гора (Яки снимки по бански)

Гласувайте за статията

Галя от „София ден и нощ“ пали страстите в Черна гора

Истински пожар в мрежата предизвика Галя от „София ден и нощ“. Красивата Калина Кузманова предизвика истински фурор. Съблазнителката, чиито руси коси и перфектни форми на модел, карат мъжете да се залепят за малкия екран всяка вечер, сега се наслаждава на ваканция в Черна гора.

Нуждата от спокойствие, далеч от настойчиви почитатели и желанието за отдих, тласнаха певицата да потърси по-уединено кътче за почивка. Но дори и далеч от светлините на прожекторите, тя не остана незабелязана. И мнозина се обръщаха след нея.

Калина обаче не забрави феновете си дори и в Черна гора. Тя засне импровизирана фотосесия по бански, в която демонстрира супер фигурата си. Мнозина сравниха перфектните й извивки с тези на супермоделите Клаудия Шифър и Синди Крауфорд, а някои я нарекоха новата Адриана Склендарикова.

Иначе русото Барби се наслаждава на слънчевото време и морския бриз, не само за релакс. Красавицата се поддържа във форма с плуване, заради което често отскача до плажа.
Съблазнителните й извивки са резултат не само от тренировки в спортната зала, но и от правилно хранене и плуване. Неслучайно тя използва всеки свободен момент, за да се наслади на идилична ваканция на плажа.

Калина не е единствената, която се наслаждава на слънчева почивка край морето. Колежките й от сериала също си взеха заслужен отдих, за да си починат от светския шум и суета. Повечето от тях обаче избраха родното Черноморие, главно Слънчев бряг. Тази година курортът се превърна в най-модната дестинация за звездите. И за много от тях е въпрос на престиж да се появят там, въпреки лудницата и презастрояването.

Галя от "София ден и нощ"  пали страстите на плажа

Галя от „София ден и нощ“ пали страстите на плажа

Галя от „София ден и нощ“ обаче явно не смята, че трябва да следва модата. Затова и отпраши към Черна гора. Съдейки по възхитените коментари под снимките, спечелила си е много нови фенове и там.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар