ШОК! Краси Радков опипва Галена в ефир! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Лапите на Краси Радков залепнаха върху пищните задни части на Галена

 

Фенове на Галена се озъбиха, когато видяха, че в ефир някой пуска ръце на тяхната любимка. Разбира се, реакцията им е провокирана от мераците, че някой ден и те ще могат да я сгащят в някоя дискотека.

Изпълнителката редовно провокира околните със своите къси рокли и дори липсата си на бельо под тях. Вдига високо адреналина на публиката, а мъжете се въртят около нея като котараци.

Краси не устоя и стисна здраво пищната Галена

Краси не устоя и стисна здраво пищната Галена

Свидетели сме били как тя налита на свои почитатели, както и на много други пикантни сцени, но ето това не го бяхме виждали.

Палавата Галена се остави в лапите на актьора Краси Радков, а той буквално залепна за кръшното дупе на певицата. Не можа да устои на изкушението и стисна здраво частите, които всяка вечер мачка „вафленият” бос Галин. А къде е той?! Това се питат всички, след това разюздано представление в „Шоуто на Слави”.

Брюнетката не изглеждаше да има нещо против разгорещените ласки, а преобразеният като баба Вуна артист сигурно реши, че ролята му на жена ще смекчи обстоятелствата с обарването на една от най-обичаните пайнерки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар