Галена шокира с нова изцепка в дискотека (ТОП 3 на гафовете й)

Гласувайте за статията

Галена отново шокира с изявата си, този път в пловдивска дискотека

Известната с провокативното си поведение поп фолк певица Галена пак успя да изненада. Този път не сама, а с помощта на Борис Дали. Двамата имаха участие в пловдивска дискотета, където освен с уникално шоу, изненадаха и с изцепката си.

Галена

Галена обича да провокира

Дали импулсивно или предварително режисирано, но по някое време Бирис Дали започнал да нанася удари с палките на барабаните по меките задни части на колежката си, твърдят от Hotarena.net. Което тя приела със смях. Изненадата за най-върлите й почитатели, които я познават добре, не била чак толкова голяма, но за незапознатите с нестандартните изцепки на поп фолк фурията се оказа шокираща.

„Пребитата” Галена не за първи път се опитва да провокира с поведение. Една от най-големите й изненади, почти в зората на връзката й с Галин, стана причина недоброжелателите й да я наричат „Галя – ваната”. Тогава, преди около десетина години, изтече клипче с доста неморална проява на певицата във вана със свой тогавашен приятел.

За щастие на Галена, неприличният клип не попречи на връзката й с Галин, двамата днес се радват и на син. Но се оказа трамплин за звездната й криера. От не особено известна и търсена певица, тя изеднъж се наложи на сцената на поп фолка.

И досега тъне в мъгла как е изтекло повокативното клипче. Дали е било отмъщение от бившата й тръпка или доста успешен ПР удар.

Галена

В опасна близост с Борис Дали

Последваха куп други провокаци с разголени изяви, пиянски издънки, които затвъдиха скандалния й имидж, а и дори в един момент принудиха благоверния й понякога да я следва на участия. Но това съвсем не се оказа достатъчно, за да спре половинката му да провокира.

Само да припомним за една друга, по-стара изцепка с Борис Дали. След техен концерт, Галена се оказа в опасна близост до колегата си и дори си позволи скандален, за обществено място, жест. Няма да обясняваме подробности, вижте сами фотоса, публикуван тогава от фурията в социалната мрежа.

Умишлено или случайно, но Галена доста често провокира и така успява да поддържа интереса към себе си и скандалния си имидж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар