ОБЕЗОБРАЗИ СЕ! Галена НАПОМПА устни като Отварачката

Гласувайте за статията

Фолк певицата напомпа силикон в устните, заприлича на Отварачката

Мъка! Феновете на Галена направо плачат заради последната корекция на любимката си. Фолк певицата напомпа устни и заприлича на Мара Отварачката. Изпълнителката се появи на участие в столична дискотека, където демонстрира чисто новите си устни. А феновете й шокирано се питаха, кога е успяла да се обезобрази.

Галена се обезобрази

Галена се обезобрази

„Гале, как можа?“, плачат почитател на изпълнителката, видели новите подобрения по лицето на певицата. „Мъка! Замязала е на Отварачката“, жалваха се почитатели на звездата.

Това не е първият случай, в който фолк певицата се тунингова, но този път корекциите са направо плашещи. Интернет потребители дори коментират, че вместо да се разхубави фолк певицата изглежда направо страшно. Що се отнася до самата Галена доскоро изпълнителката минаваше за една от най-красивите жени в поп фолка. След последните си корекции обаче нищо чудно и тя да се сдобие с някой прякор, като колежката си Мария.

Почитателите на певицата тънат в недоумение какви комплекси точно избива певачката, че е решила така да се подреди. Някои смятат, че певицата е ужасена от идеята, че остарява и по тази причина все по-често залита към пластичните корекции.

Преди няколко месеца певицата отнесе жестоки критики, тъй като демонстрираше паласки и коремче по участия. Сега Галена може да се похвали с перфектно тяло, но за сметка на това устните й са точно като тези на Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар