Галена в убийствена форма след празниците (Стопи и яката дупара)

Гласувайте за статията

Галена в убийствена форма след празниците, показа супер тяло

Фолк певицата Галена показа убийствена форма след празниците. Изпълнителката на „Просто шоу“ демонстрира, че от ден на ден изглежда все по-добре. Фолк звездата миналата година роди втория си син, а мнозина все още я наблюдават в опит да разберат, как поддържа новата си форма толкова добра.

Изпълнителката показа супер фигура, напук на клюките, че е напълняла. Галена засне няколко ефектни фотосесии, на които изглежда забележително добре.

Певицата до неотдавна се хвалеше и с бразилско дупе, но явно е решила да се отърве и от него. В резултат на това формата й изглежда по-добра и по-свежа от всякога.

„Галена изглежда все по-добре и по-добре напоследък. Щастлива е, обичана и има всичко, което си поиска. Неслучайно се чувства толкова уверена в себе си“, разкриват приближени на изпълнителката.

Самата певица се грижи с желязна дисциплина за външния си вид. И няма нещо, на което да не се подложи, за да е във форма. Тя дори си инжектира биополимери отзад, за да се сдобие с идеалните задни части. А след това показа още по-блестящ външен вид след раждането на втория си син.

Галена наскоро пусна и ново парче, с което пожъна нов успех. Изпълнителката повтори визията на Риана, демонстрирайки наистина безупречна форма. Клипът пожъна голям успех, а самата изпълнителка спечели овациите за оригиналност и стил. Освен това успя да затъмни некоронованата принцеса на поп фолка — Преслава.

Галена показа супер форма

Галена показа супер форма

Що се отнася до колежката й, доста ще трябва да се поизпоти, докато покаже същата фигура. Както е известно, в последните дни упорито се шушукаше, че Преслава очаква бебе. Слуховете се оказаха нереални, а фолк звездата си призна, че просто е напълняла по празниците. В момента тя активно спортува, но феновете й са на мнение, че все още има твърде пищна фигура. В сравнение с Галена определено изглежда закръглена напоследък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар