Галена тотално детронира Преслава на концерта на „Пайнер“ (Вижте как я засенчи)

Галена тотално детронира Преслава на концерта на „Пайнер“ (Вижте как я засенчи)
3 (60%) 1 vote

Галена и Преслава все пак излязоха на една сцена на концерта във Варна.

След проваления спектакъл в Шумен, Галена и Преслава нямаха друг избор, освен да дишат един въздух в бекстейджа на концерта в морската ни столица. Изненадващо за всички се е минало без грандиозни скандали, каквито всички предричаха. Със сигурност причината за това е бил фактът, че двете певици са направили всичко възможно да не срещнат погледи.

Концертът бе открит от Преслава. Това изненада феновете на певицата. По принцип, на подобни събития, началото е оставено за изгряващите и не толкова успешни изпълнители, които да подгреят сцената за истинските звезди. Организаторите се оправдаха, че са се съобразили с останалите участия на певиците, за да сглобят реда им.

Но, със сигурност това си е унижение за Преси. А не по-малко срам бра тя и заради скромното си сценично представяне. Певицата заложи на поредната си изчистена къса рокля, решена в бяло. А Галена буквално отвя сцената с визия и цял спектакъл, който бе подготвила за феновете си!

МамаУраган заложи на провокативно облекло – бляскаво бюстие, ултра къси панталони и високи ботуши. Певицата демонстрира и значително по-слаба фигура и обичайните си танцувални умения, на които Преслава може само да се възхищава. За да бъде още по-бляскаво и звездно, Галена излезе на сцената и с колелото, покрито с камъни, от клипа към хита „The Bo$$“.

Галена пак доказа, че е №1

Галена пак доказа, че е №1

За да прикрие провала си, Преси не публикува нито една снимка от концерта във Варна в профила си. За разлика от нея, колежката й Емилия също не пропусна да демонстрира бляскава визия с поредния гащеризон, който явно е станал нейна запазена марка за подобни събития. А всички са единодушни, че Галена е отвяла всякаква конкуренция!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Галена тотално детронира Преслава на концерта на „Пайнер“ (Вижте как я засенчи)”

  1. МУЛТИ М

    юли 31. 2017

    Tова ще стане, ама утре. Предизвикателното облекло от кога е сянка, глупости. Това е концерт и се пее,

    Reply to this comment

Добавете коментар