БИВА СИ Я! ВИЖ как Галена притисна фен

Гласувайте за статията

Галена не си поплюва и буквално омагьосва посетителите в дискотеките

 

Галена си е доста палава и това не е никаква новост за никого. Когато тя се появи в дискотека, става много напечено. Толкова напечено, че самата тя се превъзбужда и всички го забелязват.

Галена притисна напъпилите си форми към своя фен

Галена притисна напъпилите си форми към своя фен

Така се случи преди дни в Пловдив, когато на свое участие тя удари всички в земята, развявайки формите си с тесни кожени дрехи. Цяла вечер през блузката се очертаваха напъпилите й подробности, а мъжете просто не издържаха на гледката. Всеки детайл от това лудо парти, вече го видяхме от тези снимки, но нещата не свършват до там.

Страстната чалга звезда беше в еуфория от вниманието на феновете си и буквално изпълняваше желания. Кой не би искал да се щракне с нея, а и не само, но поне фотографирането е безплатно и позволено. В случая Галена използва момента и притисна горещото си тяло към обожателя си, който нямаше търпение да позира с любимката на мнозина. Кой като него, а?!

В крайна сметка Галена доволна, хората доволни от хитовете, с които ги засипа, а почитателите най-доволни – още една прекрасна нощ в компанията на пайнерката. Е, Коледа идва, всичко може, а фолкаджийките стават много щедри към аудиторията!

ГАЛЕРИЯ от влудяващият КУПОН с Галена вижте ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар