Галена събира колежките на анти-Преслава парти (Вижте поредния й удар)

Гласувайте за статията

Враждата между Галена и Преслава се задълбочава с всеки изминал ден.

След като Преслава направи куп гафове, сега дойде ред на Галена да си вземе своето и да й покаже коя коя е в шоубизнеса. След десетина дни МамаУраган отново ще предизвика сензация на клубната сцена, завръщайки се ударно след краткото си майчинство. Оказва се, че първото й участие ще се превърне в голям двоен празник.

Галена празнува рожден ден на 21 май. Тази година, обаче, е решила да съчетае личния си празник с края на майчинството си. Тъй като рожден ден не се празнува по-рано, основния повод на купона ще бъде първото й участие. То ще бъде част от няколкодневно мега парти в столичен хотел и ще събере хиляди фенове на певицата.

А тя си е позволила да отправи покана към свои близки приятели и куп колежки. Галена иска всички да видят ударното й завръщане от първия ред. предполага се, че всички ще я удостоят с вниманието си и партито ще се превърне в един купон на мега звездите. Или пък в анти-Преслава парти?! Очаквано и без изненада, именно тя е единствената, която не е поканена.

Преси научила покрай колежките си, че доскорошната й приятелка спряга голям купон. И, както винаги, тя не е желана на събитието. Няма да получи покана и за сватбата на Фики, както стана ясно наскоро. А там Галена ще блесне като кума. Въобще, Преслава е изпратена в трета глуха, пише hotarena.net.

Преслава срещу Галена - рунд пореден

Преслава срещу Галена – рунд пореден

Освен че вече никой не я брои за нищо, всичките й колежки избягват какъвто и да било контакт с нея. Впечатление прави, че напоследък тя общува, излиза и пътува единствено със сестра си Ивелина и още две-три дружки, които не са от светските среди. На Галена със сигурност не й е коствало особено усилия да събере агитката срещу Преслава, защото и без това вече никой не я обича.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар