Галена смаза Преслава: Сама си си виновна, че те мразя! (Вижте как я нареди)

Гласувайте за статията

Галена избухна с поредно изказване, в което мнозина видяха Преслава.

Ледовете между Галена и Преслава вече са толкова огромни и непреодолими, че дори вече е трудно да си спомним за времето, в което бяха приятелки. Двете често се захапват задочно и напомнят, че враждата не е поутихнала и надежда за сдобряване няма. Преси бе единствената, която не поздрави доскорошната си дружка за раждането на второто й дете.

А сега Галена отвръща на всички удари, които е получила от изпълнителката на „Водка с утеха“. Певицата качи многозначително послание в една от социалните мрежи. Адресат на думите й няма, но не е трудно да се досетим, че с тях визира Преслава.

„Ако в даден момент, че съм се отказала от тези хора, за които съм казвала, че са част от мен и са ми скъпи, то бъдете сигурни, че за да стане това, те са направили всичко възможно“. С тези свои думи МамаУраган категорично заявява, че не тя, а дружката й носи пълната вина за краха на приятелството им. И действията й не са еднократни, а обичайно повтарящи се.

„Аз не хвърлям на вятъра нито хора, нито думи. И ако съм оставил някой наред пътя, значи той е успял да ме бутне по пътя надолу или ме е ранил с нож в гърба“, допълва Галена. А в думите й се чете горчилка за неочаквания развой на събитията, който видимо я е наранил до болка.

Галена пак захапа Преслава

Галена пак захапа Преслава

„С тези, които обичам и ме обичат, аз стигам до края. Без да ме интересуват някакви смешни прегради, които ме срещат по пътя“, заключва певицата. С тежките си думи тя заявява категорично, че между нея и Преслава не е имало истински чувства, но го е разбрала на по-късен етап. Но явно Галена още не може да преживее предателството, щом мине-не мине и отново се сеща за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар