Галена се фука с тузарска ваканция (Вижте как я глези мъжът й)

Гласувайте за статията

Глезят Галена с тузарска ваканция в Дубай

Галена се глези като принцеса. Съпругата на Галин Атанасов в последните дни се радва на изключителната възможност да отдъхне далеч от децата. Изпълнителката си е взела няколко дни отдих, които обаче се превърнаха в работна почивка. Двамата с любимия й мъж заминаха на ваканция в Барселона, а след това и в Дубай.

Бизнесменът, който обожава певицата, прави всичко, за да й угоди. А най-новия жест от негова страна към Галена е да я заведе на тузарска ваканция — първо в Барселона, а след това и в Дубай.

Щастливата двойка замина за романтичен воаяж в Испания, където изпълнителката засне и част от новия си клип. Веднага след това двамата заминаха за Дубай, а в емирството Галена се отдаде на любимото си забавление — шопинг и партита.

Певицата се наслади на местната кухня и на красотите на златния град. Интересна подробност е обаче, че на същото място е и Криско, който официално е на почивка там.

В музикалните среди вече се шушука, че двамата изпълнители съвсем неслучайно са избрали да почиват по едно и също време в емирството. И всъщност далеч не става дума за почивка, а за тайна договорка.

Противно на предположенията на столични клюкари, че двойката може да се среща тайно, в музикалните среди се говори, че двамата планират втора съвместна песен. Първият им дует се радваше на огромен успех, а Криско написа още няколко песни за Галена. Сега той и певицата се оказаха с половинките си по едно и също време в Дубай, което говори само за едно — двамата са в тандем за нова песен. И най-вероятно с нея ще се опитат да детронират Преслава.

Галин глези Галена с ваканция в ДубГалин глези Галена с ваканция в Дубай сн. Инстаграм. Инстаграм

Галин глези Галена с ваканция в Дубай сн. Инстаграм

Фолк звездата в последно време е извън музикалните съревнования, отдадена основно на дъщеря си Паола. Нищо чудно, че най-голямата й конкурентка я издуха от върха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар