Галена се предлага пияна на Куката! Той иска ли да „топне чушката“? (ВИДЕО)

Галена се предлага пияна на Куката! Той иска ли да „топне чушката“? (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Галена шокира феновете си с поредната изцепка на пияна глава по време на участие.

Дали за да се отпусне или за да скъса с всички задръжки, фолк фурията редовно удря по няколко шота и стограмки с различен алкохол. Когато концентратът подейства, Галена се развихря както само тя умее и успява да стъписа дори по-пияните ѝ фенове с разкрепостеното си поведение.

Последната „жертва“ на пияната мъжемелачка е станал актьорът от „Под прикритие“ Мариан Вълев – Куката. Страстната схватка между двамата се развила в тузарска варненска дискотека, където Галена имала участие, а Куката просто разпускал. Едва ли Вълев се е надявал на подобно внимание от страна на певицата, но вероятно имиджът му на лошо момче е накарал Галка да му скочи в скута.

Изпълнителката на „Пантера“ започнала страстната си атака по-отдалеч, като първо поздравила актьора с написаното за него рап парче „Куката“. Това обаче се оказало достатъчно, за да се озове Мариан на бара в специфичната разкрачена поза, в която се изпълняват движенията към песента.

Усетила отклик на лудостта си, Галена не изчакала покана и скокнала при татуирания актьор. Тя не просто застанал до него, а се навряла между краката му и започнала да отърква задница в някои отличителни части на мъжката анатомия. Със своите сластни движения певицата оставила с отворена уста не само Куката, но и цялата дискотека.

Галена агитирала пияните си фенове да подкрепят с аплодисменти импровизираният им спектакъл, който по едно време си просел голяма червена точка с надпис „18+“. Той става задължителен, ако в разказа включим и описание на диалога между двете видимо нетрезви звезди. Галена с дрезгав глас и предизвикателен поглед наричала Мариан „животно“, така че явно двамата са си стари дружки, за да стопили до такава степен границата помежду си, пише Блиц.

Певицата и съвсем целенасочено акцентирала на конкретни думи от песента „Куката“ с открито мръснишки контекст. Фрази като „Искаш ли да натопиш чушката“, „гониш кучката“ и „ще има изнасилство тази вечер“ били отправяни заедно с влажен поглед към не по-малко пияния Вълев. Твърди се, че целият резил е документиран и явно е въпрос на време, за да достигнат пикантните кадри до широката публика.

Галена бори напрежението по участия с шотове

Галена бори напрежението по участия с шотове

Тази изцепка не е учудваща за феновете на Галена, която на почти всяко участие по влиянието на погълнатия алкохол си набелязва някой младеж, с който да танцува повече от предизвикателно и неприлягащо на омъжена жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар