Галена се прави на културна, лъсна с деколте до пъпа в галерия (Вижте нелепия гаф)

Гласувайте за статията

Галена се опита да вдигне интелектуалното си ниво, но определено не й се получи!

Покрай задимените дискотеки и кючеците в оскъдно облекло, Галена намери малко време и за култура! В края на миналата седмица тя се похвали на феновете си, че вероятно за първи път в живота си е посетила галерия. В компанията на любимия си Галин тя не пропусна да документира събитието, което си е веднъж в живота.

Изпълнителката на „МамаУраган“ първо постна снимка с мъжа си и коментар „Време е за парти“. На кадъра се вижда, че Галин е облечен елегантно, а тя – сякаш за поредното си клубно участие. От загатването за пари феновете на Галена останаха с впечатление, че ще бъдат гости на някой шумен купон до ранни зори. Но, не, нищо подобно!

След час-два певицата качи фото от художествена галерия във Варна. Освен първоначалната изненада от местоположението на „партито“, последва още една. Красавицата се бе барнала с вечерна рокля в черно с деколте буквално до пъпа! Вместо план, в областта на бюста и корема на Галена имаше само тънки линии и халки, разкриващи възможно най-ясната гледка към силиконовите й форми, пише hotarena.net.

Галена и Галин като в небрано лозе

Галена и Галин като в небрано лозе

Певицата и Галин си щракнаха влюбено селфи на фона на картините по стените и изумените погледи на останалите присъстващи на изложбата. Коментарите по адрес на Галена и „културната“ й изцепка определено не могат да се определят като мили. Повечето смятат, че човек трябва да си знае мястото или поне да изглежда адекватно, ако реши да смени средата си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар