Галена се изхвърли: Каниха ме 5 пъти в „Гласът на България“! (Вижте как я изобличиха в лъжа)

Галена се изхвърли: Каниха ме 5 пъти в „Гласът на България“! (Вижте как я изобличиха в лъжа)
3 (60%) 1 vote

Галена никак не си поплюва, когато става дума за самочувствие

Певицата, чиято кариера в последните години доста се разви, демонстрира огромно самочувствие. Напук на неприятелите си тя явно се смята за най-добрата в бранша. Повод за бомбастичното ѝ изхвърляне стана предаването „Гласът на България“. По думите на Галена до момента е била канена за ментор цели 5 пъти. Така фолк фурията най-сетне се прежалила и се съгласила, като сметнала, че подобен шанс повече никога няма да ѝ се предложи.

Галена побърза да сподели всичко за новото си начинание

Галена побърза да сподели всичко за новото си начинание
Снимка: инстаграм

Нейни колеги обаче бързо я разконспирираха и побързаха да я опровергаят. „Излиза, че всяка година търсят заместник на Камелия, но така и не намират. Недопустимо е да хвърляш такива изречения и да засягаш тези, които са били по-рано в това шоу, и то с лъжи“, коментират запознати в гилдията. На всичкото отгоре Галена не спря дотук и побърза да довърши аудиторията с поредното си грандоманско включване. Според нея най-гледаната изпълнителка в мрежата е именно тя. „Нека да извади статистиката откъде са гледанията ѝ и тогава да тръби колко е велика. С купуване на гледания всички може да са номер едно“, не пропускат да я захапят във форумите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Galena (@galena1)

Разбира се, гледанията в YouTube никога не са били реален показател за това доколко е успешен един музикант. Затова и изказванията на Галена успяха да раздразнят широката публика. Макар наистина тя да е ново лице в „Гласът на България“, все пак трябва да се имат предвид и намеренията на сценаристите. Камелия безспорно е изчерпан образ и е повече от наложително да се смени с не толкова изтъркано лице. Клюката гласи, че певицата не се е вредила по стандартния ред в шоуто. Изборът ѝ се дължал най-вече на отказа на Преслава да участва, както и на солидната подкрепа от спонсори, пише още hotnews.bg. Където и да се крие ключът от бараката, едно е ясно – на фолкаджийката не ѝ липсва самочувствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар