Галена разкри: Не се скарах с Преслава заради парче метал (Какво ги раздели?)

Гласувайте за статията

Галена отрече да е скарана с Преслава заради наградите на Пайнер

„Не сме скарани с Преслава заради една награда“. Това заяви Галена по повод разрива с Преслава. „Приятелството ни беше градено с години, калено в много изпитания, но не издържа. Тя си има нейна версия за случилото се, аз моя, господин Димитров негова, но не сме скарани заради награда“, коментира изпълнителката.

Галена за първи път проговори за отношенията им и защо се е стигнало до разрива. „Хората, които ме познават знаят отлично, че заради едно парче метал не бих се скарала с никого. Наградите са до толкова важни за мен, доколкото са от значение за феновете ми. Лично аз не им отдавам никакво значение. Случилото се между мен и Преслава няма общо с наградите“, допълва още звездата.

„Ние никога не сме се карали. Просто между нас настъпи едно мълчание, заради което се отчуждихме. Няма да коментирам какво ни раздели, но ще кажа, че то няма нищо общо с наградите на „Планета“, допълва още изпълнителката.

В публичното пространство плъзнаха слухове, че певицата е извършила нещо непростимо, с което е предала доверието на приятелката си и затова не си говорят. Нито една от двете обаче не коментира какво е то.

Иначе Галена признава, че е щастлива най-вече в личен план. „Не ми липсват нито Преслава, нито наградите. Моите най-големи награди са две и когато сутрин ги прегърна се чувствам най-щастливия човек на света“, допълва певицата. С което сложи край на спекулациите, че статуетките са причина за разрива й с нейната колежка.

„С Преслава поддържаме строго служебни отношения и нямаме никакъв друг контакт“, споделя още Галена. В момента тя се е отдала на майчинството и семейството, като приема и участия, но в доста по-ограничен режим.

Галена проговори за Преслава

Галена проговори за Преслава

Певицата дели времето си между любимите си хора и работата, и е категорична, че е невероятно щастлива от този факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар