Галена ражда трето дете на Галин (Вижте как се издаде)

Гласувайте за статията

Още невъзстановена от второто си раждане, Галена вече мисли за трето дете!

Галена сподели в последното си интервю, че с любимият й Галин смятат да не ограничават бройката на наследниците си до двамата. преди няколко месеца те станаха родители на още едно момче на име Александър. А големият им син Стефан наскоро навърши осем годинки.

МамаУраган успява да балансира между семейството и професионалния си живот повече от успешно. Но задачата й би се превърнала в такава с повишена трудност, ако в уравнението прибавим още едно бебе. Точно такива сметки, обаче, си прави Галин!

Галена сподели, че непосредствено след раждането на Александър той й е заявил, че иска още едно дете. И този път щял да се постарае да бъде момиченце. Певицата не отрича, че и тя иска да има дъщеря. Но засега е категорична, че евентуална трета бременност ще бъде по-натам в бъдеще време. Тя тъкмо се върна на музикалната сцена и не обмисля в следващите година-две нов отпукс по майчинство.

Освен това, изпълнителката е наясно, че деца лесно с е правят, но трудно се отглеждат. А тя не иска да прави компромиси в това отношение. Галена има и неприятни спомени от първото си доста инфарктно раждане. След второто пък още не може да си върне предишните форми и търпи куп критики, пише hotnews.bg.

Затова и сериозно ще се замисли дали да забременее за трети път. Вече обстановката в дома им се е нормализирала. Първоначално, след появата на Александър, Стефчо е ревнувал сериозно. Дори забранил на мама да ражда повече бебета, споделя тя пред LoveStyle.

Галена и Галин си мечтаят и за момиченце

Галена и Галин си мечтаят и за момиченце

Сега, обаче, големият син на Галена и Галин е влязъл в ролята на батко и се е извинил за предишното си държание. Дори им е заръчал да му направят близнаци, две момчета! Под такъв сериозен натиск на певицата май няма да й се размине бременност №3…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар