Галена прости на Преслава: Бързо забравям лошите неща! (+ Спира ли да пее?)

Гласувайте за статията

Галена прости на Преслава на юбилея си

„Бързо забравям лошите неща. Има нещо наивно в мен и все си мисля, че някой нарочно пуска разни слухове, за да гледа сеир“. Така Галена деликатно намекна, че е простила на Преслава за скарването им.

Двете певици не си говорят повече от година, а приятелството им бе безвъзвратно разрушено. Според слуховете, в основата на разрива им е Фики Стораро и професионалното съперничество между двете.

„Преди 15 години хората като че ли бяха по-истински. Не мога да кажа, че са станали лицемери, но сякаш не са така открити, както преди. Тогава бяха и други времена, но днес си давам сметка, че не можеш да вярваш на никого“, казва още изпълнителката.

Фолк звездата отпразнува 15 години на сцена и призна, че има всичко, но й липсва страшно много усещането за спокойствие и за време за себе си. „Искам просто малко повече време за мен. Нищо друго“, казва още тя.

Певицата споделя също, че съпругът й Галин все по-често прави намеци, че е хубаво да слезе от сцената, но не я спира да пее. „Понякога се шегува, че ми забранява да ходя вечер по участия, но истината е, че винаги е до мен и ме подкрепя. Ако не беше той, не знам къде щях да съм днес“, откровена е изпълнителката. Галена признава, че съпругът й не крие желанието си, тя да е повече със семейството им вечер, но я разбира също така. „Той знае, че ако поиска от мен да спра да пея, ще ми разбие сърцето. Затова не го прави“, разкрива още певицата.

Галена отдавна е загърбила драмите с Преслава сн. Инстаграм

Галена отдавна е загърбила драмите с Преслава сн. Инстаграм

Галена признава още, че отдавна е простила на Преслава за скарването им. „Уважавам всички мои колеги. И ги ценя. Нямам лоши чувства към никои от тях, бързо забравям лошите неща“, казва певицата. Което мнозина тълкуват и като прошка към Преслава, с която не си говорят от години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар