Галена проговори за скандала с Преслава: Боли ме за нея! (Двамата се скарали заради мъж – Всичко за цирка)

Галена проговори за скандала с Преслава: Боли ме за нея! (Двамата се скарали заради мъж – Всичко за цирка)
5 (100%) 1 vote

Галена проговори за първи път за скандала с Преслава

Галена и Преслава не се поглеждат заради мъж

Галена проговори за скандала с Преслава. За никого не е тайна, че половинката на Гальо Вафлата и колежката й от години не си продумват. И избягват да се засичат на едно и също място. Като в същото време категорично отказват да коментират взаимоотношенията си.

Галена все пак реши да наруши мълчанието си в свое интервю. Макар и в две изречения, изпълнителката от Смядово заяви: „С Преслава нямаме взаимоотношения. В живота е така, хората се събират и разделят. Просто така се случиха нещата, не мога да кажа защо. Има болка, когато загубиш приятел. Когато си давал, а си готов да дадеш повече за другия, отколкото за себе си, е нормално да те боли“.

Галена и ПреславаВъпреки, че мнозина обсъждат като най-съществена причина за разпадането на приятелството им – отличията „Певица на годината“, запознати твърдят, че ги е скарал мъж. Оказало се, че добричлийката преспала с гадже на Галена в годините, когато тя още не се била обвързала с бизнесмена Галин. Музикалните постижения една на друга също допринесли за ненавистта им една към друга с днешна дата, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар