Галена проговори за първата си любов (Певицата с неочаквани признания)

Гласувайте за статията

Галена още пази топли спомени за първата си любов

Фолк певицата Галена още пази топли спомени за първата си любов. Певицата с усмивка си спомня времето, когато е била влюбена за първи път, както и кое е било момчето грабнало сърцето й. Любопитна подробност е, че съпругът й Галин въобще не ревнува от този факт.

А причината е, че певицата по онова време е била едва в детската градина.

„Даже бяхме в различни групи и нашите ме преместиха, защото исках да съм в неговата. Когато лягахме да спим, неговото легълце беше до моето и се държахме за ръчичка. Много си го харесвах, уж бяхме гаджета. Като се закачаше с други момичета, се карахме. Иначе ме защитаваше”, със смях си спомня Галена. Първото й гадже било Гошко, но след градината двамата се разделили и отдавна вече не поддържат контакт, пише „Блиц“.

С носталгия изпълнителката си спомня и за друга своя любов — Тихомир. Двете с най-добрата й приятелка го харесвали и един ден тримата се събрали на тавана в дома на певицата. Цял ден играли там, губейки представа за времето. През това време разстроените им родители ги търсели къде ли не, ужасени, че може да им се е случило нещо. Когато вечерта веселата компания слязла от тавана, не минало без мъмрене и сериозни порицания.

Иначе за себе си Галена казва, че се смята за родена с късмет. „Била съм нежелано дете, родителите ми искали две деца. Майка ми дори опитала да абортира с мен, но не успяла. Но съм родена с късмет. Бях изтърсакът във фамилията и повечето ми бели се прощаваха.“, казва още звездата.

Галена още помни първата си любов сн. Инстаграм

Галена още помни първата си любов сн. Инстаграм

Когато видели, че я влече музиката, насърчавали я да ходи по конкурси и я придружавали на концерти. Самата тя редовно им устройвала концерти у дома, а за 40-годишния юбилей на баща си, дори му изпълнила с оркестър „Полегнала е Гергана“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар