Галена показа подозрително коремче (Нашишкавя ли певицата или е бременна?)

Гласувайте за статията

Галена се показа с наедряло коремче, бременност ли крие или просто е надебеляла

Повече от месец Галена криеше уж елегантната си фигура с широки дрехи и развлечени пуловери. Най-сетне стана ясно какво е прикривала под тях.

Снимка: Инстаграм

По време на едно от участията напоследък певицата се пусна с впита по тялото рокля с леопардов принт. Под тоалета й ясно се очерта набъбналото й коремче. А феновете й недоумяват дали не е бременна отново.

ССнимка: ХотАрена

Ако наистина се вгледаме в последните снимки на пайнерката ще установим, че наистина е избирала по-обемни дрешки. Които да й крият корема и въобще от задните части нагоре.

Снимка: ХотАрена

Преди време Галка бе споделила в свое интервю, че много й се иска да си има едно момиченце след  двете си мъжки рожби. Но никой не предполагаше, че с благоверния й толкова скоро ще направят бебето.

Ако едни нейни почитатели подкрепят версията за евентуална бременност  други пък са на мнение, че Галена в последно време се е отпуснала и е преяла. Тя е харесала новите кексчета, които фирмата на Галин пусна на пазара и е прекалила с тях.

Звездното семейство на Галена и Галин е едно от най-стабилните в поп фолк гилдията. Те са заедно от десет години. През 2009 се сдобиват с първия си син Стефан, а през февруари 2017 на бял свят се появи и Александър, предават от  hotarena.net.

Ако на път е и третото дете на Мама ураган тя със сигурност ще скрие шапката на колежките си. Освен, че е на гребена на вълната в професионално отношение Галена подрежда нещата си отлично и в личен план.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар