Галена показа най-голяма си любов (Вижте кои са мъжете на живота й)

Гласувайте за статията

Галена показа най-голямата си любов – децата си

Фолк певицата Галена може и да обича музиката и сцената, но най-голямата й любов си остават децата й. Преди дни изпълнителката сподели снимка с двама от тримата мъже на живота си и с гордост сподели колко е щастлива.

„Моята любов“, лаконична е Галена, докато позира с двамата си сина. Изпълнителката рядко показва снимки на синовете си Стефан и Александър, но когато го прави, винаги е невероятно щастлива в компанията им.

Заради синовете си Галена започна да разрежда участията си, като вместо това предпочита да прекарва повече време с тях. „Време е родителите да бъдат през уикендите с децата си. Затова работя от понеделник до четвъртък, а от петък до неделя съм изцяло отдадена на семейството си“, споделя изпълнителката.

Певицата не крие, че синовете й са най-голямата й любов и най-голямата й гордост. И неведнъж е споделяла, че се чувства виновна, когато вечер излиза на участие.

„Не се съмнявам, че на Галин и на момчетата би им се искало постоянно да съм с тях. Сърцето ме боли, когато тръгвам на участие вечер, а двете ми деца ме молят да си остана у дома. Затова взех решение. От понеделник до четвъртък ще ходя по участия, а през уикендите ще бъда с децата си“, сподели преди време в интервю за Слави Трифонов изпълнителката.

Галена сияе с мъжете на живота си сн. Инстаграм

Галена сияе с мъжете на живота си сн. Инстаграм

След като роди и второто си дете, Галена реши да поулегне и дори на участия не е толкова дива, както преди. Самата певица признава, че до голяма степен промяната в нея се дължи на децата й. И въпреки че се опитва да държи наследниците си по-далеч от тази част на живота си, признава, че понякога й е доста трудно. На последните снимки с вече порасналите си синове, Галена сияе и очевидно е повече от щастлива. „Едно щастливо момиче“, пише под една своя снимка тя, с което казва всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар