Виж Галена в най-красивия й период (ПРЕДИ ДА СЕ СТОПИ)

Виж Галена в най-красивия й период (ПРЕДИ ДА СЕ СТОПИ)
5 (100%) 1 vote

Галена е обожавана от феновете си, но те са жестоко притеснени за здравето й

 

Слуховете за анорексия все още витаят около Галена. Тя толкова драстично отслабна напоследък, че взе да тревожи, както близките си, така и феновете.

Галена тук е много по-привлекателна, смятат феновете й

Галена тук е много по-привлекателна, смятат феновете й

На два пъти преди празниците и навръх тях тя се наложи дори да пази леглото и не можа да поеме участията си. Малко преди това пък получи дори бъбречна криза.

Всичко това се дължи на лошото хранене и натовареният й график, а Галена продължава да се топи, притеснени са всички.

А сега не смеят да я погледнат на сцената...

А сега не смеят да я погледнат на сцената…

Ето тук обаче хитовата певица на „Пайнер” радва окото на всички, които си я спомнят как изглеждаше само до преди няколко месеца. Галена е много по-пищна, пухкава и със значителна преднина в килограмите. Това не я прави дебела, а напротив – хубава си е! Така смятат мнозина от почитателите й, които просто вече не смеят да погледнат любимката си, когато тя се качи на сцената. „Превърна се в скелет, взе да плаши, защо се съсипва?!”, „Всеки път е все по-слаба и по-слаба, направо не знам кога и дали ще се оправи!”, коментира се усърдно в мрежата.

Дали усърдната работа на Галена да се задържи на върха, ще й коства здравето, времето ще покаже, но според загрижените й обожатели е крайно време тя да се вземе в ръце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар