Галена пее пред 30 души, Алисия и Мария отменят участия заради липса на публика (Умря ли най-накрая чалгата?)

Галена пее пред 30 души, Алисия и Мария отменят участия заради липса на публика (Умря ли най-накрая чалгата?)
4.5 (90%) 2 votes

Галена е пяла пред унизителните 30 души на свое участие в столицата

Галена не успява да събере публика, а Алисия и Мария направо отменят участията си заради липса на желаещи да платят, за да ги гледат. По всичко личи, че чалгата най-накрая е на път да отиде в небитието след като феновете масово отказват да гледат на живо дори и най-хитовите изпълнителки.

Собственици на заведения са принудени да забавляват клиентите си с диджей партита и третокласни певици, тъй като нямало как да изплатят високите хонорари на чалга диви, които и без друго не им докарвали кой знае колко повече клиентела.

Фенове се оплакват, че само през месеците април, май и юни са пропаднали над 20 предварително обявени участия, сред които са такива на Кали, Алисия (20.06 в София), Мария (15.06 в София), Яница (22.06 в София), Ваня (21.06 в София), Емилия (04.04 и 14.05 в Пловдив).

Участие на Преслава в средата на април в Пловдив също не се състояло, а Галена пяла в столицата пред 30 човека в София.

Галена Мария АлисияДори Азис не се появил в новооткрита дискотека на 14.05 в столицата поради липса на резервации. Още повече, че певец от неговия ранг не искал да пее пред аудитория от 30-40 човека. Накрая бил заменен от дебютантката Лорена, която се радвала и на мижав хонорар, само и само за да има някаква изява.

Не по-цветущо е положението и сред нашумели имена като Гери-Никол и Криско, които през месец юни обявиха участия в столицата, но така и не се състояли заради липса на резервации съответно на 14.06 и 20.06. Снимки от участията им пък са заменени във фейсбук страниците на клубовете с фотоси на танцьорки и заблудени посетители, което потвърждава отсъствието им.

Колежката им Дара също не зарадвала чакащите в пловдивски клуб преди месец-два споделят запознати.

Дискотеките в Пловдив масово затваряли, като официална версия била техния „ремонт”.

Обобщено казано – хората вече дотолкова са се наситили на силикон и простотия, че певачки отменят участия на поразия, а състоялите се такива се провеждат пред мижава публика от има-няма 30-40 човека, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар