Галена с нов бойкот срещу Пайнер – отказа да пее на годишния концерт (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Галена все по-демонстративно показва, че не се интересува от Митко Пайнера

Пореден удар към продуцентите си от „Пайнер“ ще нанесе фолк звездата Галена, шушукат в средите. Певицата заминава на американско турне в края на месец ноември и това директно ще изсключи ангажимента й към големия концерт по случай 18-годишнината на „Планета“ на 3 декември.

Така тълпата, която се очаква да отиде на концерта ще намалее с пъти повече, защото изпълнителката е един от лидерите на фолк сцената и това несъмнено разочарова почитателите. По този начин кардинално се решава кой ще закрие вечерта, а голямата топка ще е в ръцете именно на Преслава.

Галена

Снимка: ХотНюз

Според запознати турнето на Галена не случайно е в този период. Любимката не искала да бъде прецакана и да излиза на сцената предпоследна, както обикновено се случваше през годините. За никой не е тайна, че добричлийката е благопомазана от продуцента Митко Димитров, а за другата лидерка е под достойнството да не бъде гвоздеят на вечерта в подредбата на шоуто.

В интерес на истината това не е първо отсъствие на Галена на концерт на медията. Преди години тя не се появи на музикалните награди на Пайнер, за да няма повече недоволни от награждаването. Дали в резултат на този бойкот – призове вече не се раздават, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар