Галена натрива носа на Преслава с ударното си завръщане (Вижте колко хилядарки ще прибере)

Гласувайте за статията

Галена е решена да отрицателно време да разбие всички илюзии, които Преслава си прави напразно!

Войната между Галена и Преслава се разгаря с пълна сила. След като стана ясно, че МамаУраган ще кумува на сватбата на Фики и Гюлджан, сега е ред за пореден удар по егото на доскорошната й приятелка. След броени дни любимата на Галин ще сложи край на краткото си майчинство и начало на най-успешния период от кариерата си.

Миналата седмица Галена разчовърка интереса на феновете си, като обяви датата на първото си участие – 18 май. Очаква се преди него да бъде и премиерата на новата й песен и клипа към него. Очакванията са високи и със сигурност ще бъдат оправдани. Оправда се и надеждата на певицата да е запазила позициите си през месеците, когато отсъстваше от сцената.

Митко Пайнера е на седмото небе, че една от най-успешните му певици предпочете кариерата пред смяната на памперси. В знак на благодарност той е заринал Галена с участия още от самото й завръщане. Графикът на певицата е пълен за месеци наред. Освен това е получила примамлива оферта за участия на круиз, от които ще гушне 50 бона!

А участията на Преслава става все по-малко с всеки изминал ден. Със завръщането на доскорошната й приятелка ситуацията ще стане още по-плачевна. Шефовете на дискотеките предпочитат Галка пред Преси, защото тя умее да прави истинско шоу, а не да излиза пияна на сцената и да отегчава с еднаквите си песни, пише hotarena.net.

Галена ще прати Преслава в трета глуха

Галена ще прати Преслава в трета глуха

МамаУраган не присъстваше в официалния списък с хонорари на „Пайнер“. От него видяхме, че Преслава вече прибира по 8 бона на участие. До преди майчинството Галена се подписваше на 7 хиляди, но се говори, че тази сума е била щедро коригирана от инж. Димитров на тайна среща. Така и двете страни са доволни, са Преси пак е прецаканата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар