Галена кръшнала на Галин с Иво Аръков? (Мъжът ù в ужас от близостта ù с актьора)

Гласувайте за статията

Фолкфурията Галена определено има способността да изправя мъжа си на нокти

Сексапилната брюнетка използва карантината подобаващо и се завърна ударно на сцената с адски секси видеоклип. Песента „100 живота“ отскоро се върти в публичното пространство и със сигурност намери своето място в хитовата класация на звездата. Интригата обаче се завърта с пълна сила, тъй като в клипа участва един страшно сексапилен актьор – Иво Аръков. На всичкото отгоре той се справя с ролята си страшно добре и в по-голямата част от видеото демонстрира увереност и мъжка сила. А за атрактивна палавница като Галена тази демонстрация е добре дошла.

Оказва се, че за благоверния съпруг на попфолк дивата снимките на провокативния видеоклип са малък проблем. Според запознати от чалга средите Галин е присъствал на заснемането на видеото. Причината за тази необичайна до момента активност явно се крие в това, че се чувства заплашен. Предвид флуидите, които прехвърчат в секси клипа, между жена му и сценичния ù партньор определено има защо. Още повече нажежава обстановката фактът, че атрактивният Аръков напоследък няма по-дълбоки отношения с някоя жена. Склонността му да върти момичетата, без да им дава напразни надежди, е добре дошла в такава провокативна обстановка, каквато създава въпросното видео.

Галена, от своя страна, непрекъснато акцентира, че не изневерява на съпруга си. Дали това наистина е така, можем само да гадаем. Градските легенди свързват името ù с редица забежки с популярни мъже, пише още hotarena.net. Тя самата е достатъчно известна и секси, за да провокира непрестанен интерес към себе си. Факт е, че видеоклипът представя нажежена динамика между двамата герои. Голи тела, интимна близост, агресия, скандал и желание за смърт – имаме всичко необходимо, за да се запитаме стои ли нещо повече зад това. Явно и Галин се пита нещо подобно и вероятно се чувства заплашен от силната конкуренция в лицето на Аръков.

Сексапилна двойка са, нали?

Сексапилна двойка са, нали?
Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар