Галена и Преслава провалиха концерт, не могат да се траят!

Гласувайте за статията

Фики Стораро помирява Галена и Преслава в Шумен, двете провалиха концерт

Фики Стораро се оказа в ролята на миротворец за Галена и Преслава. Фолк певецът неочаквано се оказа домакин на най-чаканото събитие в поп фолка — помирението на кралиците на чалгата.

Двете изпълнителки са във война от месеци. Още от миналата година те са в сериозен конфликт и не спират да се карат.

Причина за драмата бе статуетката „Певица на годината“. Преслава грабна приза, въпреки убеждението на Галена, че тя, а не някой друг заслужава подобна награда. В действителност смядовската наистина бе по-успешна. Това обаче не попречи на приятелката й, да отмъкне наградата под носа.

В крайна сметка войната между двете дами приключи с край на приятелството им. Двете заявиха, че нямат никакви отношения една с друга и в крайна сметка приятелството им е свършено.

Последния опит за помирение на двете претърпя пълен провал. Домакин на сдобряването трябваше да бъде Фики, но нито една от двете не прие да излезе на сцена с другата.

 

По тази причина концертът в Шумен се оказа провален, а феновете получиха парите си обратно. Надеждите на всички да видят, как Фики се оказва своеобразен домакин на сдобряването на двете, претърпяха пълен срив.

Фики Стораро сдобрява Галена и Преслава

Фики Стораро сдобрява Галена и Преслава

За съжаление бързо стана ясно, че вместо целувки и сълзи на сдобряване, на сцената щяха да хвърчат екстеншъни. Особено, ако шоуто се бе състояло. Галена и Преслава обаче явно не могат да надмогнат женското си его, пише „България днес“.  Второ подобно шоу ще има във Варна, като се очаква поне този път концерт да има. За спектакъла са поканени някои от най-големите звезди на компанията. И със сигурност ще бъде повече от интересно какво ще се случи по време на шоуто между Преслава и Галена. И дали отново няма да има истинска война между двете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар