Галена и Преслава на война с Пайнерa заради Емилия (Кой отстъпи този път?)

Галена и Преслава на война с Пайнерa заради Емилия (Кой отстъпи този път?)
4.5 (90%) 2 votes

Митко Пайнера вече съвсем вдигна ръце от Галена и Преслава!

След проваления концерт в Шумен, Галена и Преслава не кротнаха. В последния момент Митко Пайнера се принуди да скалъпи нелепо оправдание с метеорологичните условия и да прикрие бурята между двете си диви. Но явно няма да успее така лесно да се пребори с неразбирателството помежду им.

В края на месеца трябва да се проведе широко рекламираният концерт на звездите на „Пайнер“ във Варна. Този път компромиси няма да има и Галена и Преслава ще трябва да се качат на една сцена, колкото и да не им е приятно! а този факт неминуемо води до гръмки скандали след себе си.

Музикалната компания не била организатор на събитието и не тя решавала кой да участва и в какъв ред. Въпреки това, Митко Пайнера има възможност да сподели и, ако е необходимо, да наложи мнението си по някои подробности. Оказва се, че най-важната за Галена и Преслава бил редът, в който ще излязат ан сцената.

По предварително зададена информация, концертът трябвало да се открие от Емилия, а да се закрие от Галена. На Преслава пък била отредена предпоследната позиция, вероятно заради липсата на силни хитове от нейна страна напоследък. Това очаквано вбесило изпълнителката на „Пада звезда“ и тя теглила едно конско на продуцента си.

Пайнера се опитал да обясни, че не зависи от него редът на изпълнителите. Но Преси му поставила ултиматум, с който го притиснала до стената – ако не е първа или последна, въобще няма да идва на концерта! Така продуцентът склонил да се намеси в организацията и я уредил да открива музикалното събитие, пише pik.bg.

Галена и Преслава завидяха на Емилия

Галена и Преслава завидяха на Емилия

Емилия без много увещаване се съгласила да отстъпи мястото си на колежката си. А това, че получила неочакваната привилегия, вбесило както Преслава, така и Галена. Но преди дни Еми пусна нов хит и вероятно това е наклонило везните към нейния избор.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар