Галена зарязва бебето заради кариерата (Уплаши ли се от Преслава?)

Гласувайте за статията

Вече е ясна първата изява на наскоро родилата Галена.

На 10 юни Галена ще излезе на една сцена с Преслава! В комбинацията с тях ще се яви и Фики. Това неочаквано трио е сформирано за концерт на звездите на „Пайнер“ в Шумен. Проявата със сигурност ще бъде доста по-любопитна от предишни подобни в малкия град. Първо, тя ще е първата концертна на МамаУраган след второто раждане.

А и, все пак, не сме виждали Галена и Преслава на една сцена от доста време! Преди двете правеха голямо шоу по турнетата и на концертите на Планета, но прословутите статуетки ги скараха. За да няма сърдите, тази година никой не ги получи. Притеснена, че е останала без редовните си отличия, Преси се е нахъсала да работи още повече, за да не отстъпва позицията си.

Наскоро нейният хонорар бе вдигнат с цели два стотака, а името на Галена не присъстваше в списъка. Явно мизата й след завръщането е била обект на допълнителни договорки с Митко Пайнера и може да бъде запазена в тайна. Вече не е тайна, обаче, че любимата на Галин се връща на сцената рекордно бързо.

Тя роди в средата на февруари, а първите й клубни участия ще бъдат в края на май. Галена е наясно, че изпусне ли сезона на баловете, не само ще й се изплъзне сериозен урожай, но и ще изпусне юздите на кариерата си.

Скоростното й завръщане за мнозина е знак, че тя се е поуплашила от Преслава, която й е основната конкуренция. Въпреки че сега не стана Певица на годината, тя все още е любимка в сърцата на куп поп-фолк фенове. Затова доскорошната й дружка трябва да държи ниво, макар и за сметка на грижите за малкия Александър.

Галена и Преслава на една сцена - шоуто е гарантирано!

Галена и Преслава на една сцена – шоуто е гарантирано!

Другият месец се очаква Галена да се завърне ударно с нов хит, чиито клип снима преди дни. След това започва работа на пълни обороти и отново ще повтори грешката със сина си Стефчо – да изпусне най-важните моменти за децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар