Галена забърка Димитър Бербатов в интрига: Пуска ми палави SMS-и!

Гласувайте за статията

Най-горещата и изненадваща светска клюка свърза Галена и Димитър Бербатов.

Родният футболист винаги е бил даван за пример като моногамен и любящ мъж и баща. Приписвали са му сравнително малко авантюри, а за никоя от тях няма категорични доказателства. Видимо за всички той остава верен на своята красива Елена. Фолк певицата Галена, обаче, се опитва да събори този имидж на примерен мъж, който Бербатов гради с години.

Наскоро МамаУраган се била похвалила пред свои дружки, че е заливана от неприлични съобщения. Всички са с доста пикантно съдържание и завършват по един и същи начин – с инициалите DB. Именно така се подписва футболистът. Не е ясно кога точно Бербатов се е уредил с номера на фолк звездата. Най-вероятно запознанството им е станало по време на летния му престой в България.

Митко не е от заклетите чалгаджии сред футболистите, но от време на време му се случва да излиза по такива места със свои приятели. Сигурно в някоя от тези вечери е зърнал как Галена се раздава по сцената и е решил, че трябва да си пробва късмета. Не се уточнява кога точно е започнал да праща съобщенията и дали вече е сложил край на телефонния тормоз.

На фона на тези действия от негова страна, певицата отвсякъде порязала мераците му. Тя не спирала да обяснява пред близки и познати как Митко много я искал, но тя била вярна само на своя мъж. И двете твърдения могат да се поставят под сериозна въпросителна, пише hotarena.net.

Галена шокира всички с признанието си за Бербатов

Галена шокира всички с признанието си за Бербатов

За моногамията във връзката на Галена и Галин се е изписало много и тя изглежда по-скоро като мираж. А и нищо чудно певицата просто да е искала да си вдигне акции, обяснявайки как е резнала квитанцията на един от най-желаните мъже у нас. Бербатов трудно можем да си го представим с фолк певица, така че по-вероятно е някой да се е представил за него и да е завързал тази интрига.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Галена забърка Димитър Бербатов в интрига: Пуска ми палави SMS-и!”

  1. Един

    Ное. 16. 2017

    К….ски номера – запазена марка на Галена, даже го и отрязала, смях в залата

    Reply to this comment

Добавете коментар