Виж за колко пари Галена си облече сина! (СНИМКА)

Гласувайте за статията

Галена отново размъти форумите на родните майки със скъпарските дрешки, с които облича малкия Стефан

Галена

Галена облече сина си в Адидас

Галена облича сина си Стефан по последна мода. Че на детето се угажда и е глезено, спор няма. Последната снимка, която майката публикува във Фейсбук, за пореден път разбуни духовете сред мамите в нета. Този път обаче мненията са разнородни.

Припомняме, че когато Галена купи на сина си свръх модерен детски таблет, обикновената българска майка се разбунтува по форумите. Защо богаташите глезят децата си и купуват любовта им, защо звездите им купуват толкова скъпарски играчки, с които малчуганите не могат да боравят, и прочие риторични въпроси си зададоха потребители.

Най-новата снимка на сина на Галена също не остана незабелязана. Фотосът, озаглавен „Гордостта на мама и татко”, се харесва от феновете на певицата, но по-завистливите не пропуснаха да позлорадстват.

Детето е облечено в оригинален комплект на Adidas. Именно това разбуни духовете сред родните майки, които не смятат, че едно 4-годишно дете трябва да бъде обличано със скъпарски маркови дрешки. Kliuki.net реши да направи собствена проверка относно децата на детския комплект.

Оказа се, че цифрата далеч не е толкова баснословна, колкото смятат повечето интернет потребители. На снимката сами можете да видите цената на всеки от артикулите. Крайната сума е съвсем нормална и дори ниска за семейство с възможностите на Галена и Галин – 105 долара!


Галена Пее в Шоуто На Слави той Показва Нейния Син by cvetozar_vd

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Виж за колко пари Галена си облече сина! (СНИМКА)”

  1. Не завиждайте

    окт. 02. 2012

    Че кой родител не се старае детето му да има всичко! И в днешно време да облечеш детето си в Адидас не е нещо което само най-заможните биха си позволили. 90% от децата са минимум с маратонки на Адидас или някакви подобни!

    Reply to this comment

Добавете коментар