Галена – голямата изненада на София Прайд

Гласувайте за статията

И тазгодишното издание на София Прайд обещава да е едно от най-вълнуващите събития в столицата, след като тези дни стана ясно, че и поп фолк звездата Галена ще се включи в инициативата, за да изрази своята подкрепа за равенството на ЛГБТИ хората, като изпълни едни от най-големите си хитове.

Освен нея, редица родни звезди ще вземат участие в музикалната програма на София Прайд 2019. Михаела Филева ще излезе на сцената за втора поредна година, а Ерол Ибрахимов от Уикеда и Мила Роберт са част от изпълнителите, които ще подкрепят София Прайд за първи път. Соул певицата Рут Колева ще представи най-новите си сингли, както и познатите и обичани песни от творчеството си. Участие ще вземат и групата IVA, която е общ проект на сестрите Ива и Елена Тодорови.

Като резултат от съвместната им работа, през изминалата година се проведе и първият им голям концерт и оттогава двете заедно продължават да работят още по-усилено за развитието на проекта си.

Галена„Не давай власт на омразата, дай власт на любовта“ е посланието на 12-то ежегодно шествие, което се провежда в подкрепа на равенството на ЛГБТИ хората и ще се състои на 8 юни тази година. Както обикновено, събитието ще започне в 16:30 ч. с концерт пред Паметника на съветската армия, а самото шествие ще бъде в 19:30 ч.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар