Галена втрещи феновете с размазан грим и кофти визия (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Галена не спира да изненадва феновете си, но не винаги особено приятно.

След резила си на участието в Лондон, Галена отново се изложи зверски на свое участие. Певицата споделя снимки от клубовете, където се подвизава нощем, но на тях са „пропуснати“ някои детайли. Така, например, в мрежата се появиха брутални снимка на МамаУраган. На тях прилича по-скоро не на звезда, а на подпийнала купонджийка призори.

Галена отдавна има лошия навик да прекалява с питиетата, когато е на участие. Разбира се, няма лошо да пийва по 50 грама, за да се отпусне. Но тя пък в повечето случай буквално му отпуска края! След няколко обърнати чашки и 2-3 часа бурни танци, певицата е буквално неузнаваема. А и явно трябва да смени гримьора си, защото дори той не може да се справи с нея.

Изпълнителката на „МамаУраган“ втрещи почитателите си с размазан грим и замъглен поглед. Спирала и моливът й са се размазали под очите, сякаш сама се е гримирала с долнопробна козметика. Дали пък Галена не е решила да спести няколко лев от професионални услуги и сама е „постигнала“ този резултат?

Галена прави гаф след гаф

Галена прави гаф след гаф

По-скоро, обаче, дори професионалният макиаж не е способен да устои на дивотията на Галена. След толкова мятане и кючеци, дори в водоустойчивият грим би се предал. А на певицата сякаш хич не й пука от този факт. Добре че и феновете й са подпийнали не по-малко от нея, че да не се трогнат особено от външния й вид, който си е като от филм на ужасите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар