Галена без фотошоп – двойна гуша и огромни бузи (А се подиграва на носа на Преслава – Снимки)

Гласувайте за статията

Галена изглежда огромна на живо, за разлика от обработените си снимки

През последния месец Галена не спря да напада ежедневно носа на Преслава по свои участия. Звездата от Смядово набеждава бившата си дружка в копиране. По думите на Галка добричлийката се опитва да бъде неин клонинг, като сравнява снимки от участия на Преслава със свои обработени снимки с фотошоп.

Все едно да търсиш прилики между Андреа на живо и модела Жизел Бюндхен, твърди подателят на този сигнал.

Според него Преси е в топ форма след раждането на дъщеричката си Паола, което Галена не е успяла да направи вече втора година, откакто вторият й син Александър се появи на бял свят. И това искрено я дразни, поради което не спира да сипе злъч.

Галена без фотошоп

Снимки: ХотАрена

Всъщност за първи път феновете на Преслава се активизират и защитават любимката си. Преди седмици последователите на Галена не спираха да ни засипват със снимки, за които твърдят, че смядовката ходи със снимка на добричлийката при пластичния си хирург.

„Преслава се съревноваваше дълги години с Галена. Дойде момент, в който й писна. И тя реши… да стане Галена“, „Дано телефонът на Преслава не е с лицево разпознаване, че никога повече няма да го отключи“, „Когато си поръчаш Галена от AliExpress“, пък гласяха само малка част от подмятанията.

Сега нещата се обръщат и при нас попаднаха най-лошите кадри на съпругата на вафления бос Галин, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар