Галена аут от Пайнер след бойкота на Наградите?

Галена аут от Пайнер след бойкота на Наградите?
5 (100%) 1 vote

Галена ще отнесе жестоко отмъщение от Митко Пайнера

Галена ще изхвърчи от компанията заради скандала, който забърка

Галена аут от Пайнер след бойкота на Наградите на Планета. Певицата най-вероятно ще изхвърчи от компанията заради скандала, който забърка с нежеланието си да присъства на церемонията. Тъй като не се съгласи с награждаването на Преслава за певица на годината.

Галена изхвърча от Пайнер след скандала

Галена изхвърча от Пайнер след скандала

Галена не скри, че намира себе си за много по-достойна за приза, отколкото колежката си и нейна доскорошна дружка. Шефът й обаче е бесен от поведението й и смята да й отмъсти жестоко задето уронва престижа на фирмата му. За наказание Митко Димитров е твърдо решен да остави певицата без участия.

Действително, след разразилия се скандал, Галена е имала едно-единствено участие и то в заведението на мъжа си Калоянова крепост. А без участия е повече от ясно, че приходите на звездата ще секнат и това ще се отрази и на клиповете й, за които са нужни средства, научиха от hotarena.net.

Галена обаче не смята да остави нещата току така и вече обмисля да се махне от Пайнер и да се влее в редиците на компанията на Оцко – Хит Микс Мюзик, където вече се прехвърли Крум.

А нищо чудно да повлече след себе си и колежките си Анелия, Джена, Емилия и Райна. Които също от години са пренебрегвани. Глория, Нелина и Ивана също бойкотираха наградите и нищо чудно и те да потърсят реализация другаде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Галена аут от Пайнер след бойкота на Наградите?”

 1. fenowe na popfolka

  мар. 07. 2016

  ДО ШЕФА НА ПАЙНЕР |

  ДО Г-Н ДИМИТРОВ
  КРАЙНО ВЕРЕМ Е ДА ПРЕКРАТИТЕ ДОГОВОРА С НАЙ- ФАЛШИВОПЕЕЩАТА И БЕЗКРУПУЛНА ПЕВИЦА ГАЛЕНА..ГАЛЕНА ПРОЯВИ З А ПОРЕДН ПЪТ НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ИСТИСНКИТЕ ФЕНОВЕ НА ПОПФОЛКА И НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА Е ЧАСТ ОТ ВАШАТА КОМПАНИЯ
  ЗАРАДИ ГАЛЕНА ПРОТЕСТИРАТ МАЙКИТЕ ПРЕД Н. Д.К
  ЗАРАДИ ГАЛЕНА СТАВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СКАНДАЛИ И ИНТРИГИ
  ГАЛЕНА НА ЖИВО ПЕЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ МУЗИКАЛЕН ИНВАЛИД, ГАЛЕНА НЯМА НИКАКВИ ГЛАСОВИ ДАННИ З А ПЕВИЦА
  ГАЛЕНА ПЕЕ МЪРТВОПИЯНА ПО УЧАСТИЯ И ГОВОРИ МРЪСОТИИ И ИЗЛАГА КОМПАНИЯТА

  ГАЛЕНА ПОСТОЯННО КРАДЕ КЛИПОВЕ И ВИЗИИ А ПЕСНИТЕ И СА БЕЗ ВСЯКАКВА СТОЙНОСТ
  ТРЯБВА ДА ОТНЕМЕТЕ СТАТУЕТКАТА ЗА ПОПФОЛК ИДОЛ НА ГАЛЕНА ЗАЩОТО ТЯ НЕ ПРИМЕР ЗА ПОДЪРЖАНИЕ НА ПОДРАСВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ

  Reply to this comment
 2. Цветан

  мар. 07. 2016

  До малоумният кретен, който пише един и същ пост във всички сайтове. Пич, свали „преслините“ очила, ставаш смешен с копираните постове… :)))))))))

  Reply to this comment
 3. X I Y

  мар. 07. 2016

  Няма да се изненадам, ако я натирят за урок на другите. Пайнерът няма да търпи подобно отношение и публично унижение дето му спретна тази мърла! Ще го направи за урок на останалите да не надигат главици ида си знаят мястото и кой е босът! Отделно такива, като Галя под път и над път.Талант няма, само една хубости разкрепостено поведение, ми всяка втора от улицата може да я смени! Настъпи котите тоя път, Галя ще й ритнат столчето! АМА И ТОВА ЗАСЛУЖАВА, ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ.То с много пари всеки може да прави хитове и скъпи клипове.Ама само пари не стигат, трЕбва си и талант, а при нея с бодил да се завъртиш няма какво да хванеш откъм то дарба!

  Reply to this comment
 4. Кристина

  мар. 15. 2016

  Галена за звезда ли се има. Каква звезда. Пее фалшиво и на плейбек. Добре че е богаташчето вафления бос галин. Да плаща на кости за песните й. Той я издържа има чичко паричко има успешна кариера. Няма хъс. Амбиции. Не полага никакви усилия.никакъв труд. Тя копира клиповете си от световни величини. Звезди. Затова й са толкови бляскави. Копира. Не ходи да търси сама песни. Да е жив и здрав галин. Тя е от село смядово.

  Reply to this comment

Добавете коментар