Гала трепери над Мари заради гаджето й (От какво се притеснява?)

Гала трепери над Мари заради гаджето й (От какво се притеснява?)
4 (80%) 2 votes

В семейството на Гала назрява нов семеен скандал, в центъра на който този път е Мари.

Дъщерята на Гала само преди дни бе абитуриентка и смая всички с ангелската си визия, но след еуфорията около бала, грижовната й майка отново се терзае заради един важен въпрос. Бъдещата студентка от известно време е обвързана със сина на Джуджи – Константин, а водещата на „На кафе“ е твърдо против тяхната връзка. Гала се опитва да убеди Мари да замине да учи в чужбина, за да се отдели от сегашното си обкръжение, но тя е категорична, че иска да остане у нас, и то най-вече заради приятеля си, в когото е лудо влюбена.

Скромната и красива Мари е гордостта на мама, която не спира да се хвали с нея и успехите й. Сега обаче Гала е сериозно разтревожена за бъдещето на щерка си, защото е категорична, че в него не трябва да присъства настоящия й приятел. Дори на снимки на двойката се вижда, че двамата са доста различни, като черното и бялото. Дъщерята на водещата има ангелско излъчване и от нея струи невинност, а Константин е бунтар с вид на употребяващ забранени субстанции човек.

Именно заради увлечението на Константин към алкохола, цигарите и други вещества, както и славата му на побойник, Гала не ще и да чува да остави единствената си дъщеря в неговите ръце. Мари обаче била като хипнотизирана от любимия и не искала и да чуе притесненията на майка си, която многократно я убеждавала, че това момче въобще не е за нея. Абитуриентката обаче била лудо влюбена напук на мераците на Гала да й намери умен и добре образован младеж, който да я издържа, пише hotarena.net.

konstantin na djudji mari na gala

В интернет плъзна снимка на Константин, който позира с цигара в уста, посинено око и правейки нецензурен жест. Щом видяла снимката, на водещата й прилошало. Притеснявала се, че момчето е с нестабилна психика, което разкри самата му майка Джуджи, признавайки, че е скачал от шестия етаж заради момиче. Гала гледала пред него да се преструва, че го харесва, но не спирала да се надява, че ще остави дъщеря й на мира.

gala i mari

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Гала трепери над Мари заради гаджето й (От какво се притеснява?)”

  1. ВЕНИ

    май 30. 2016

    Чак пък красавица аз не виждам Виждам една глезана не чак толкова красива и един тъп поглед направо да те отврати.

    Reply to this comment

Добавете коментар