Гала стана за смях с визия – цъфна по нощница в „Маскираният певец“ (Вижте излагацията)

Гласувайте за статията

Гала се изложи с разголена рокля, подиграват я, че е с нощница

Гала се втори път разгорещи зрителите на „Маскираният певец”. Водещата от „На кафе”, която се изявява като детектив в новото риалити се появи с меко казано провокативен тоалет. Особено за нейните 50 години.

Гала с деколте до пъпа
Снимка: Блиц

След като преди няколко лайфа тя провокира с деколте до пъпа сега бе облякла нещо подобно на сески нощничка или пък на комбинезон. С което се показа още по-дръзка визия.

Гала в снощното предаване
Снимка: .kliuki.net

Пръв обаче я захапа Димитър Рачков. Който виждайки как се е разголила блондинката реши, че е навлякла комбинезон. Тя обаче не  му остана длъжна и го контрира, като се пошегува, че му е била на гости малко преди да се появи за предаването. Като му каза: „Много далеч живееш, нямах време да се преоблека”. С което предизвика смях в залата, предават от Блиц.

Гала изобщо не се притесни, че половинката й Стефан е сред зрителите. Може би искаше да му върне заради слуховете, които се носят в последно време, че той сваля дами в социалната мрежа с неприлични съобщения.

Кулминацията настъпи когато водещият Раков уж на шега сбърка името й и я нарече „Гола”, вместо Гала. Както винаги комикът взриви залата от смях. А русата панелистка дори не се изчерви и не показа, че се е засрамила.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар