Гала слабее срещу 250 лева на ден (Как се вталяват тв звездите)

Гала слабее срещу 250 лева на ден (Как се вталяват тв звездите)
5 (100%) 1 vote

След като се заговори, че Гала може да се раздели с дългогодишното си работно място, тя се взе в ръце, за да влезе във форма, а примера й последваха редица други тв звезди.

Цената на славата е висока, а тази на диетата на Гала – също. За да не бъде изместена от своя по-млада и стройна заместничка, явно несменяемата водеща на „На кафе“ се е подложила на строг хранителен режим. Той определено не е по джоба на обикновения българин, но явно е подействал спасително на Гала. Тя вече е жертва на критическа възраст и хормоналните колебания водят и до такива в теглото, предимно нагоре.

За да спре стрелката на кантара, а и на биологичния си часовник, Гала дава по около 50 лева за всяко свое ядене или по близо 200-250 лева на ден. Блондинката не се доверява на модерните в момента фирми за здравословен кетъринг, а сама се развихря в кухнята. Високата цена на менюто й се дължи на продуктите, които ползва. Те са все италиански, а неин снабдител е Кремена Халваджиян. Гала обича да си похапва кедрови ядки за по 80 лева килограма и олио от авокадо за 50 лева.

Докато Гала се доверява на скъпоструващи продукти за своето меню, Ани Салич има една-единствена тайна съставка за стройна фигура. Новинарката е една от родните последователки на палмовата диета, която се смята, че е вкарала Анджелина Джоли в болница заради недохранване. Когато трябва бързо да свали килограми, Ани разчита на специален швейцарски палмов сироп, лимон и пипер. Отварата се пие в продължение на две седмици и води до пълна детоксикация и сваляне на десетина килограма, пише retro.bg.

Екранният тандем Галя Щърбева и Лора Крумова също води трудна битка с килограмите. Докато Лора сякаш се е предала, Галя се стреми да поддържа форма, разчитайки на диета, съобразена с кръвната група. Така избягва месото, набляга на морските дарове и сваля без да гладува. Колежките им от БНТ пък са луднали по диетата със зелева супа и взаимно се подкрепяли в трудното и доста уханно начинание.

Ани Салич надебеля покрай ядовете с Бранко

Ани Салич надебеля покрай ядовете с Бранко

Оказва се, че не само жените от малкия екран са в плен на суетността. Ники Кънчев, който стана емблема на „Стани богат“ и „Биг Брадър“ се подготвя ударно преди по-продължителни изяви на екран. Той кара по 50 дни само на зеленчуци и вода, но след това се радва на задоволителен резултат. И той като колежката си Гала прибягва понякога и до пластичната хирургия, за да удължи времето си на екран.

Галя изглежда фиданка пред Лора

Галя изглежда фиданка пред Лора

Ники Кънчев гледа да се поддържа за екрана

Ники Кънчев гледа да се поддържа за екрана

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Гала слабее срещу 250 лева на ден (Как се вталяват тв звездите)”

  1. ОЛЯ

    апр. 16. 2016

    Каквото и да яде по-млада и по умна няма да стане, ще си е все същата простакеса .А колкото до Салич не и личи много да е минала на диета все си е същия тюлен.

    Reply to this comment

Добавете коментар