Гала не вижда! Какво й е?

Гласувайте за статията

Гала има сериозен здравословен проблем, но не иска да се заеме с него и все по-трудно се справя пред камерите!

Гала губи зрението си, но не иска да сложи очила!

Гала вижда все по-трудно, пишат от HotArena.net. Светските репортери цитират медийни публикации за това, че зрението на популярната водеща прогресивно се влошава, а тя не била наясно какви са причините. В мрежата имало дори коментари, че госпожа “На кафе” като нищо може да ослепее, ако продължи да неглижира здравословния си проблем. Гала не искала и да си помисли, че може да закрие част от симпатичната си физиономия с очила, макар че те биха й стояли чудесно и вероятно биха добавили щрих на интелигентност към визията й.
Че нещата не отиват на добре, пишат и от “Всеки ден”. Вече се е случвало Гала да се издаде в ефир, че не може да прочете някакъв текст със ситен шрифт. Опитната телевизионерка замазва подобни ситуации с различни шеги и тъжни намеци, че няма време за книги. Но жестоката истина лъсва и рано или късно Гала ще трябва да се примири с нея. Разбира се, подобни промени очакват немалко хора с годините, а вероятно Гала тъкмо от подобно признание се страхува. Една консултация с офталмолог на живо в студиото няма да е скучна за феновете-кафеджии. Още повече, че Гала избягва да се дистанцира от героите и събеседниците си и би могла да изиграе личната си тема по интересен начин!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Гала не вижда! Какво й е?”

  1. Тони Балачева

    ян. 16. 2013

    Просто с възрастта зрението отслабва и Гала трябва да сложи очила като повечето нейни връстници, няма нищо стряскащо в това!

    Reply to this comment

Добавете коментар