Гала с ново бебе на 50? (Бременна ли е + реакцията на Стефан)

Гласувайте за статията

Гала става майка на 50, Стефан на седмото небе

Тв водещата Гала „аха“ да стане майка на 50 години. Звездата заченала буквално библейски на преклонна възраст. Новината, че ще става майка доста я втрещила, но пък зарадвала безкрайно любимия й Стефан.

За съжаление обаче, всичко се оказало фалшива тревога и бебе няма да има. За огромно разочарование на бизнесмена.

Историята започнала преди няколко седмици, когато хормонални смущения се отразили на Гала. Водещата се притеснила, че й закъснява, но не си и помисляла, че може да е бременна.

В медията обаче нейни колежки зашушукали за проблема и тръгнала мълвата, че водещата е бременна. Клюката стигнала до любимия й Стефан, който безкрайно се зарадвал, че ще стане татко.

За съжаление обаче се оказало, че тревогата е фалшива. И всъщност бебе няма да има.

„Тя беше спокойна, но Стефан никак не бе щастлив от този факт“ издават близки до семейството, пише „Блиц“. Самата Гала смятала, че на 50 й е късно да става майка. Водещата неведнъж е признавала, че е минала много тежка бременност покрай раждането на дъщеря си Мари. И съвсем не се надява да й се случи да забременее отново.

„Със Стефан проведохме един разговор преди време и се разбрахме да нямаме общи деца. Много трудна бременност имах с Мари, не искам да минавам отново през това. Той също има деца. Да, днес съжалявам, че навремето не бях по-смела. Но децата ни се разбират прекрасно и са в чудесни отношения. Затова не смятам, че сме се лишили от нещо кой знае какво“, споделя още Гала.

Гала и Стефан се разминаха с бебето

Гала и Стефан се разминаха с бебето

Що се отнася до мъжа й, той все пак повярвал, че и на 50 водещата може да го зарадва с ново дете. За съжаление обаче се оказало, че това не е истина. Самата Гала е твърдо убедена, че й е късно за деца. Макар Елена Йончева и Юлияна Дончева да са вдъхновяващ пример за противното.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар