Гала лъсна дибидюс в шоуто на Рачков (Вижте какъв номер й скроиха – Снимки)

Водещата на „На кафе” шашна публиката на „Забраненото шоу на Рачков”, видяха я чисто гола

Гала лъсна чисто гола в „Забраненото шоу на Рачков” във финалния епизод за сезона. Блондинката бе гост на предаването, а половинката й Стефан бе в публиката.

В един момент бе оповестено, че любимият на водещата е предоставил интимни кадри, които ще бъдат показан в национален ефир. Публиката в залата и зрителите пред телевизорите видяха как 54 годишната Гала излиза от сауната и скача гола в снега.

Блондинката не за първи път се показва гола в социалните мрежи
Снимки: Инстаграм

Комикът не пропусна да се заяде с нея и я подигра с думите: „Гала, защо не водиш така предаването си? Рейтингът ще се вдигне главоломно”, след като ококори очи, видял горещите кадри и продължи: „Мога да си представя какво ще е през лятото, ще вариш лютеница по парфюм, щом през зимата позираш така.”

Русата плевенчанка се изчерви и се направи, че за първи път вижда въпросното видео. Според информация на в. „Уикенд” тя сама е качила провокативното клипче в инстаграм преди три години, предават от hotnews.bg.

Плевенчанката преди време се пусна от Малдивите гола до кръста
Снимка: Инстаграм

Не стана ясно защо Гала се направи на ощипана госпожица и се изненада от видеото, тъй като всички си спомнят, че през 2019 г лъсна в социалната мрежа гола до кръста и само по бикини от Малдивите на още по-провокативно видео, което целия свят гледа.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.