Гала с луксозен купон в „На кафе“ за РД (Вижте как отбеляза празника си – Снимки)

Гласувайте за статията

Гала празнува луксозен  РД, блондинката изглежда зашеметяващо на 51 години

Днес Гала навършва 51 години. Водещата се появи в предаването си „На кафе” с изящна и елегантна черна рокля с изрязано дълбоко деколте. Блондинката изглежда ослепително за възрастта си. Може да се каже, че е зашеметяваща макар и превалила половин век.

Рожденичката въпреки, че има личен празник както всеки ден бе на работното си място. Тази година щастието да посрещне рождения си ден е още по-голямо. Защото с не я е и любимия й Стефан. Който се изявява като ко-водещ. Любовникът на водещата я разцелува в ефир и й поднесе красиви цветя.

Той призна, че денят 13 февруари е техния най-специален ден както и за екипа на предаването, че и за цялата държава, на шега добави гаджето й.

Гала във видимо прекрасно настроение наконтена в черен елегантен тоалет показа завидните си женски прелести с дълбоко изрязаното си деколте. Въпреки, че е свикнала да позира пред камерите плевенската блондинка малко се засрами от цялото внимание.

Гала бе приятно изненадана от красивата червена торта оформена като огромно сърце, заобиколено от куп малки сърчица и фойерверк.

Любимия на водещата заяви, че е поканен професионален  фотограф, който ще заснеме цялото предаване „На кафе”. После кадрите ще бъдат показани на таблото. А след това ще се превърнат в красив албум от паметния ден за влюбените.

Гала е щастливка днес и утре ще празнува два празника. Да видим дали ще се похвали с какво Стефан ще я сюрпризира за  рождения ден и за „Свети Валентин”, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар