Гаджето на Христо Живков проговори: Няма да му простя за Емануела (Фото)

Гаджето на Христо Живков проговори: Няма да му простя за Емануела (Фото)
5 (100%) 1 vote

Ружа Колева, гаджето на Христо Живков, е категорична, че няма да му прости изцепката с Емануела

Христо Живков забрави всички принципи и задръжки под влияние на алкохола

Ружа Колева, гаджето на Христо Живков, проговори след случилото се между него и Емануела. Младата жена, която работи в САЩ като аниматорка, е мистериозната жена, с която актьорът има връзка. И заради която отказа да се целува с певицата за мисията „Индийски сериал“ във ВИП Брадър.

Гаджето на Христо Живков няма да му прости за Емануела

Гаджето на Христо Живков няма да му прости за Емануела

Двамата имат връзка от около година, а тя е единствената нашенка, получавала световната награда за телевизия „Еми”. Чаровната брюнетка е от София, но от близо 20 години работи в чужбина. В Америка е на върха на кариерата си, а филмът „Трио Белвил”, на който е била аниматорка – е имал номинация за „Оскар”.

Христо и Ружа се стараят да държат в тайна връзката си. Истината е, че отношенията им са особено крехки, не само заради разстоянията, които ги делят. Срещат се 2-3 пъти годишно и общо прекарват заедно 3-4 месеца.

След падението на Живков, който пиян облада чалга дивата Емануела в клозета на „ВИП Брадър”, половинката му е в шок и е категорична, че няма как да прости на половинката си и най-вероятно двамата ще се разделят. Ружа изобщо не искала Христо да участва във „ВИП Брадър”, защото съществува опасност да попадне в капан, но той бил уверен в себе си. Подлъгали го приятели от България.

Ружа

Ружа

В Америка най-добрата приятелка на Колева е продуцентката Калина Рахал. Съпругата на Башар Рахал дори придружи Ружа на „Еми” церемонията, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар