Гаджето на убиеца на Милен Цветков проговори: И той е човек, не му е лесно! (Нови снимки на Симона + Как го защитава)

Гласувайте за статията

Гаджето на убиеца на Милен Цветков се мъчи да го защитава, не бил го направил нарочно

Четвърти ден след жестокото убийство на журналиста Милен Цветков всички в държавата говорят за трагедията. Зверското престъпление на 22-годишния дрогиран келеш Кристиан Николов потресе обществеността, а в мрежата се появяват групи, настояващи за присъда доживотен затвор, без право на обжалване.

Разказът на маминото синче, летяло с бясна скорост, бе тотално неадекватен. Полицията установи наличие на канабис и амфетамини. Със същите вероятно са били друсани и другите двама в колата – синът на депутата Лъчезар Иванов и непознато до момента момиче – приятелка на Кристиан. От профила на Симона Цветкова в социалните мрежи и снимки на въпросната млада жена ясно се вижда, че изглежда потресаващо, пише lifeonline.bg. Лицето й е пробито на няколко места от пиърсинг, а физиономиите, които прави, са откровено наркомански.

гаджето на убиеца на милен цветков

Снимки: lifeonline.bg

От профила на приятелката на убиеца на Милен лъха нечистотия и разврат, а потребителите се отвратиха от неин пост на женско лице, в чиято уста е натъпкана с карантия. Както и колаж на млади родители с „бебе канабис“. От там става ясно, че момичето не крие пристрастията към определени упойващи вещества и разюздания начин на живот. Тя споделя странни възгледи, а дори по лицето й, обсипано с пиърсинг е видно, че не се вълнува от никакви норми. Тялото й също е покрито с множество татуировки.

Момичето бе арестувано от полицията, след като стана ясно, че тя е издирена и отведена от униформените, но отказва да съдейства на разследващите. Малко след това й бе определена парична гаранция от 10 000 лева. Двамата с Кристиан са фенове на електронната музика и често споделят фотоси от големи хаус партита, където както е известно се консумират основно забранени вещества.

Към момента Симона Брофловски, както се е именувала във Фейсбук, е изтрила профила си. Непосредствено след смъртоносния инцидент обаче тя се опита да го защити в коментари под публикации за катастрофата в новинарските сайтове (можете да ги видите в галерията). В тях тя твърди, че не бивало хората така да се нахвърлят върху него и семейството му, тъй като и той е човек и не го е направил нарочно. „Как се кара без да искаш на амфетамини“, контрира я онлайн потребител, но Симона му скача и на него.

Все още не е ясно кога ще бъде погребението на Милен. Убиецът му остави две деца без баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар